Menu
Nieuws

3 TIPS voor een bedrijfsuitje in Giethoorn

Ik heb voor u 3 TIPS voor een bedrijfsuitje in Giethoorn.  Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten.  Giethoorn is een Nederlands dorp in Nederland. In het dorp zijn er geen wegen en daarom gebruiken de toeristen en de inwoners vooral het water om van de ene kant van het dorp naar de andere kant van het dorp te komen. Tevens zijn er in Giethoorn prachtige huisjes te zien die worden bewoond.

Elektrisch Bedrijfsuitje in Giethoorn

Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u met de elektrische fiets Giethoorn en de omgeving verkennen. Als u terug komt na de fietstocht stapt u aan boord van de rondvaartboot en verkent u het schitterende dorp vanaf het water. Terug in het restaurant staat er een heerlijke high tea voor u klaar.

Spannend bedrijfsuitje in Giethoorn

Tijdens uw rondvaart is er een moord gepleegd in Giethoorn en is aan jullie de taak om dit op te lossen. Missie volbracht? Dan is het tijd om af te sluiten met een 3-gangen diner in ons sfeervolle Restaurant. Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt.

Unieke Escape game in Giethoorn

Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging met onze unieke Escape Games. Super bedrijfsuitje geschikt voor iedereen. Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. Bij het park zijn heel veel mogelijkheden om leuke activiteiten te doen. Naast culinair genieten in het eetcafé is het natuurlijk bijzonder om in Giethoorn naast varen nog aanvullende activiteiten te plannen.