Menu
Nieuws

Originele personeelsfeesten – SITE-STIP

Opzoek naar Originele personeelsfeesten? Wij hebben voor u deze SITE-TIP,  zodat u niet lang hoeft te zoeken. Hier vindt u uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Er zal er altijd één tussen zitten die aan al uw wensen voldoet. Tevens hebben wij de scherpste prijzen met maximaal comfort.
Onderstaande Originele personeelsfeesten kunt u op onze website tegenkomen:

Originele personeelsfeesten in Giethoorn 

De mooie omgeving biedt veel mogelijkheden voor een gezellige dag uit met collega’s, vrienden of familie. Het compleet Giethoorn arrangement is een basis arrangement voor een gezellige dag in Giethoorn. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze locatie. Tevens beschikt deze locatie over een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is.

Themafeest Magische Feestavond beleven met uw Bedrijfsfeest

Dit magische feest spektakel geeft net dat beetje extra sfeer aan uw bedrijfsfeest, afdelingsfeest of personeelsfeest. Onder het genot van een overheerlijk diner zal een magisch duo u versteld doen staan. Niets is onmogelijk voor dit ongelofelijke goochelduo. Daarnaast wanneer u genoeg hebt gegeten zal de show vervolgd worden met een mind reading act. Tevens zal hierbij een van het duo geblinddoekt raden wat de gasten in hun handen houden.

Teambuilding op de Veluwe – groepsuitje met GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop, alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden. Ideaal groepsuitje voor teambuiling. Tevens biedt deze locatie ook de mogelijkheid te overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag.

www.originelepersoneelsfeesten.nl