Menu
Nieuws / Vergaderen en overnachten

Vergaderen in een 4-sterren hotel – Noordwijk aan Zee 

Op zoek naar een luxe en stijlvolle locatie aan de Zuid-Hollandse kust? Kom vergaderen met ons Vergaderen in een 4-sterren hotel in Noordwijk aan Zee. Vergaderen en tussendoor even uitwaaien op het strand.

Het 4-sterren hotel

Deze inspiratievolle omgeving vraagt om een locatie waar alles klopt en perfect is. Vergaderen aan zee en teambuilding op het strand. Het kan in Noordwijk bij dit 4-sterrenplus hotel direct gelegen aan het strand. Het hotel beschikt over een solarium, een sauna en een Turks stoombad.  Ook kunt u naar het naastgelegen Azzurro Wellness waar u als gast van ons hotel gratis toegang heeft.

De multifunctionele vergaderzalen

Het hotel telt 6 multifunctionele zalen met daglicht, airconditioning en draadloos breedband internet. Het Hotel beschikt over gratis draadloos breedband internet. Met een eigen laptop kan men in het gehele hotel gebruik maken van deze service. Vergaderen aan zee en teambuilding op het strand. Het kan in Noordwijk. Het 4-sterren hotel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

De Superior hotelkamers

Het hotel beschikt over 57 luxueuze kamers met balkon waar u heerlijk kunt overnachten met het geluid van de zee op de achtergrond. Onze kamers zijn uitgerust met alle denkbare hedendaagse comfort.

Graag vergaderen met uw team in Noordwijk aan Zee? Dat kan met ons vergaderen in een 4-sterren hotel in Noordwijk aan Zee.