Menu
Nieuws

Meerdaags vergaderen in Brabant – 3 TIPS

Graag met uw collega’s meerdaags vergaderen in Brabant? Ik heb voor u onderstaand 3 nieuwe vergaderlocaties in Brabant.

Meerdaags vergaderen in Asten – Noord Brabant

Deze locatie beschikt over zalen die stijlvol zijn ingericht, elk met een eigen en authentieke ambiance. Afhankelijk van de inrichting varieert de capaciteit van 8 tot 500 personen. Daarmee is dit hotel de plek bij uitstek voor nagenoeg elke business meeting. Deze vergaderlocatie is gelegen vlak bij Eindhoven en Venlo en bovendien centraal voor alle routes richting Randstad en Ruhrgebied.

32-uur vergaderen in een luxe en modern hotel

Dit luxe en moderne hotel is gevestigd in een elegant gebouw en was vroeger een fabrikantenvilla. Een toplocatie in het hart van Helmond. Deze 4-sterren locatie beschikt over 7 multifunctionele zalen. Al de vergaderzalen hebben een eigen karakter en sfeer. Dit moderne hotel ligt midden in het levendige centrum van Helmond.

Meerdaags vergaderen in een oase van rust

Meerdaags vergaderen in Noord-Brabant. Vergaderen in het dorpsgroen, in een oase van rust. Wij bieden voor zakelijke gasten volop mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst. Onze locatie beschikt over moderne vergaderruimtes die gelegen zijn in het groen van de Brabantse Kempen. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht op de landerijen van Wintelre.