Menu
Nieuws

Spectaculaire Dinnershow in Drenthe

Deze spectaculaire Dinnershow in Drenthe is een hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie.  Wij zorgen ervoor dat het u niets ontbreekt.

Spectaculaire Dinnershow in Drenthe

Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.

De locatie – Meppel

Studio Gala is een exclusieve locatie in Meppel voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs en privé feesten met maar een doel. Een blijvende herinnering! Verrassend, inspirerend, anders, want standaard kan altijd nog.

Catering van de Dinnershow

Verzorging concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle aankleding op maat. Voor een groot of kleinschalige evenement staan wij met ons professionele team voor u klaar.

Benieuwd naar deze Spectaculaire Dinnershow in Drenthe? Bij ons op de site vindt u de data waarop de Dinnershow plaats vindt. Gaat u dit seizoen ook voor het uitgaanstrend van dit moment? Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.