Menu
Nieuws

Vergaderarrangement in Overijssel

Dit vergaderarrangement in Overijssel is de ideale vergaderlocatie voor een meerdaagse vergadering of bijeenkomst. Op de grens van Overijssel en Friesland ligt deze vergaderlocatie op een ruim opgezet villapark.

Geniet tijdens het vergaderen van een uitgebreide broodlunch. Na een intensieve dag kunt u ’s avonds een activiteit naar keuze kiezen. U overnacht in een van de luxe woningen. Tijdens een meerdaags vergaderarrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Vergaderarrangement in Overijssel

Deze vergaderlocatie is gelegen aan de rand van natuurgebied De Weerribben. De boerderij staat op een groot en ruim opgezet erf en grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Vanuit de serre heeft u een schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

Algemene informatie

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Opzoek naar Teambuilding? Neem dan een kijkje op: Teambuilding activiteiten

Nog niet kunnen vinden waar u naar opzoek bent voor een zakelijke bijeenkomst? Bekijk dan onze website: Vergaderen.nl of neem telefonisch contact met ons op en wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850