Menu
Nieuws

Voordelig vergaderen op de Veluwe

Voordelig vergaderen op de Veluwe is een geweldige manier om tot rust te komen en nieuwe inspiratie op te doen. Gelegen aan de rand van natuurgebied de Veluwe, biedt deze locatie een rustige en vredige omgeving om te vergaderen en te overnachten. Het hotel chalet park biedt comfortabele kamers en faciliteiten voor al uw zakelijke behoeften.

Voordelig vergaderen op de Veluwe

Als u op zoek bent naar een pauze tijdens uw vergadering, bieden wij u een verfrissende natuurwandeling aan. Vroege ochtenden zijn een perfecte tijd om op pad te gaan om wild te spotten en te genieten van de prachtige omgeving. Deze activiteit zal u helpen uw geest te verfrissen en uw energie op te laden voor de rest van de bijeenkomst.

Naast de prachtige omgeving biedt het hotel chalet park ook faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals vergaderruimtes en audiovisuele apparatuur. Het professionele personeel staat klaar om u te ondersteunen van uw vergadering en om u te voorzien van alle benodigdheden.

 

Overnachten in Finse Chalets aan de rand van het Veluwse bos

Het hotel chalet park biedt ook de perfecte plek om te overnachten. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden een gezellige en comfortabele plek om te ontspannen.

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een grote conferentie of een intieme vergadering, Voordelig vergaderen op de Veluwe biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst.

De perfecte plek om uw zakelijke bijeenkomst te houden en tegelijkertijd te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Veluwe!

Kom met uw team naar de Veluwe en maak gebruik van het Voordelig vergaderen op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850