Menu
Nieuws

Teambuilding Idee SITE-TIP

Samen met uw collega’s even op pad en gebruik maken van teambuilding? Op onze website Teambuilding idee SITE-TIP vindt u alle arrangementen die wij aanbieden met Teambuilding.  Onderstaand een aantal voorbeeld arrangementen.

Teambuilding Idee meerdaags golfarrangement – Achterhoek

Overnachten in een prachtige villa in het centrum van de stad Doetinchem.  Samen met een dag 18 holes golfen op golfbaan ’t Zelle of de Keppelse Golfclub. In de villa geniet u ’s avonds van heerlijke bites in 4 gangen. Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting . Een uniek Teambuildings arrangement met golf.

Zeildag op een skûtsje – Teambuilding

Beleef Friesland vanaf het water op een Friese skûtsje! Een dagje zeilen met uw team op de Friese meren is leuk voor jong en oud. U kunt heerlijk relaxen of actief meezeilen. Wij verhuren skûtsjes voor een dag(deel) of meerdaagse vakantie. Op deze traditionele Friese binnenvaartschepen kunt u met uw collega’s genieten van een heerlijk uitje op het water. Beleef ook eens zo’n fantastische zeildag.

Escapeweekend op de Veluwe – Teambuilding Idee

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Hier verblijft u dan in een van de prachtige groepsaccommodaties en maakt u gebruik van verschillende Teambuilding activiteiten. De accommodatie is een gezellig ingerichte chalet. Het programma is geheel naar uw wensen aan te passen.

Neem een kijkje op www.teambuildingidee.nl om een leuk uitje te vinden voor u en uw team.