Menu
Nieuws

Stoer Teamweekend in de Achterhoek

Een verrassend bedrijfsuitje in de Achterhoek met paintball en bierproeverij. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit! Geniet van ons Stoer Teamweekend in de Achterhoek.

Stoer Teamweekend in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, te midden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boetiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en fitness!

Het prachtige hotel en de hotelkamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.
– De economykamers
– De ruime en lichte comfortkamer
– De ruime Tuinkamers
– De deluxe kamers

Een bedrijfsuitje plannen wij voor u met ons Stoer Teamweekend in de Achterhoek.