Menu
Congrescentrum / Nieuws / Vergaderen en overnachten / Vergaderlocaties

Meerdaagse vergaderbijeenkomst in Gelderland – Zeddam

Opzoek naar een vergaderarrangement in Gelderland aan de voet van een bosrijk gebied waar u tussen de vergadersessies een frisse neus kunt halen? Wij bieden deze meerdaagse vergaderbijeenkomst met de mogelijkheid om een gezonde break in het bos in te plannen.

Prachtige vergader locatie

Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland.  Een ideale omgeving om in alle rust te vergaderen. Dit hotel ligt aan de rand van het heuvelachtige Montferland in Zeddam. Deze prachtige vergader locatie heeft mogelijkheden voor dag bijeenkomsten en meerdaagse meetings en congressen.

Overnachten in Zeddam

Het hotel beschikt over 49 hotelkamers. Deze ruime kamers zijn voorzien van losse bedden. De kamers beschikken over een badkamer met een toilet en een douche, een kleurentelevisie en een telefoon.

Uitbreide faciliteiten

Het hotel beschikt over de onderstaande faciliteiten:

Gratis gebruik van Wi-Fi internet in het gehele hotel
Kluisjes op de hotelkamer
Brasserie
Hotelbar
2 grote terrassen
Ruime parkeergelegenheid met 110 parkeerplaatsen
Was- en strijkservice
Afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten
Fietsverhuur

In een deel van het hotel is een lift beschikbaar.

Vergaderzalen & de bibliotheek

Deze prachtige vergader locatie in Zeddam beschikt over 7 vergaderzalen en over een bibliotheek. De bibliotheek biedt ruimte voor 4 tot 16 personen. De andere 7 vergaderzalen zijn in verschillende opstellingen mogelijk, door middel van verschuifbare wanden heeft de grootste zaal een capaciteit van 350 personen.  Het is ook mogelijk om meerdere sub ruimtes te reserveren, ideaal en uitermate geschikt voor kleinere sessies zoals bijvoorbeeld een cursus. De vergaderzalen beschikken over draadloos internet en audiovisuele middelen zoals een beamer, scherm en een flipover.

Vergaderen op deze prachtige locatie met deze meerdaagse vergaderbijeenkomst in Gelderland – Zeddam