Menu
Nieuws

Leuk winters uitje met collega’s plannen in Giethoorn

Een leuk winters uitje met collega’s plannen in Giethoorn!

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu? Een leuk bedrijfsuitje in het centrum van Giethoorn.

Leuk winters uitje met collega’s in Giethoorn

Het eetcafé is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit met collega’s of om weer samen te komen als u een bedrijfsweekend met teambuildingsactiviteiten organiseert. Er is een terras aan het water en er zijn vele activiteiten te doen met uw bedrijf of team. Giethoorn ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna

Murder at first degree in Giethoorn

U wordt ontvangen in het Eetcafé in Giethoorn met een consumptie naar keuze (exclusief). Aansluitend wordt het menu aan u overhandigd, waarop u uw eigen Luxe Hamburger of Salade samenstelt. Vervolgens krijgt u uitleg van het Virtual reality moordspel en speelt u de eerste ronde van het spel.

De soep naar keuze geserveerd als de eerste ronde is afgelopen. Daarnaast begint de tweede ronde van het moordspel als de soep genuttigd is. Het hoofdgerecht aan u geserveerd als deze ronde is afgelopen.

De laatste ronde wordt afgesloten met een heerlijk toetje. Na te hebben genoten van het dessert, maakt u zich op voor de finale van het moordspel.

Bekijk nu ons gehele arrangement Leuk winters uitje met collega’s plannen in Giethoorn!