Menu
Nieuws / Vergaderen en overnachten

Congreshotel aan zee – SITE-TIP

Vergaderen in een prachtige vergaderzaal en u zou zo tussendoor even het strand op kunnen lopen om uit te waaien. Om daarna weer vol frisse moed verder te vergaderen.  Op onze website Congreshotel aan zee SITE-TIP vindt u al onze vergaderarrangementen aan zee. Onderstaand een aantal arrangementen die u op onze website kunt vinden.

Meerdaags vergaderarrangement in Zeeland.

Deze vergaderlocatie biedt u alles wat u maar wensen kunt. Uitstekende vergaderzalen met faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, golfbaan, wellness en natuurlijk de rust en ruimte van Zeeland. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Voor een meerdaagse meeting dus een uitstekend locatie!

Congreshotel aan zee – SITE-TIP

Onder de duinen van Renesse ligt een prachtige vergaderlocatie waar u op 100 meter lopen op het strand staat. De locatie biedt alle faciliteiten om uitstekend te vergaderen, teamactiviteiten te doen op de locatie zelf of op het strand. Het hotel beschikt over 32 kamers en 16 externe hotelstudio’s. Iedere kamer is licht en modern ingericht en beschikt over een eigen buitenterras met meubilair. Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend.

Stijlvol vergaderen aan de kust – Noordwijk aan zee

Welkom in het 4-sterren hotel in Noordwijk aan Zee. Kom ontspannen, voel u thuis en laat u verwennen. Geniet van de luxe kamers en begin de dag met een heerlijk royaal ontbijt. Vergaderen aan zee en teambuilding op het strand. Het kan in Noordwijk. Welkom ook in de eigen Beach Club van het hotel. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van de zee en het strand in een luxe en warme Ibiza-vibe.

Voor meer arrangementen aan zee kunt u kijk op onze website: Congreshotelaanzee.nl