Menu
Nieuws

Teambuilding top 5

Teambuilding top 5

Om uw team beter te leren kennen kunt u het beste gebruik maken van een van deze teambuilding top 5. Ga bijvoorbeeld het water op in Giethoorn of de Biesbosch, of wilt u liever een actief uitje in de Veluwse Bossen?

Geniet van deze leuke uitjes en leer uw team beter kennen! 

Culinair teambuildingsarrangement – Fort Boyard met BBQ
Door donkere gangen en op hoogte moet u met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen om de kluis te kraken. Vind als eerste team de kluis en kraak de code binnen de tijd!
Teambuilding op de Veluwe – Buggy rijden en Bowlen
Met dit actieve arrangement gaat u buggy rijden, bowlen en aansluitend lekker samen spare ribs eten. Dit arrangement is inclusief 1 overnachting in een van onze groepsaccommodaties.

Uitdagend teamuitje in Gelderland – Foto tocht op de Veluwe
Maak met uw groep een tocht door de natuur. Ieder team krijgt een camera en gaat 10 spannende opdrachten doen. Onderweg maakt u foto’s om te bewijzen dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn.
DAF Expeditie en varen in de Lindevallei – Bedrijfsuitje in Overijssel
Ontdek per DAF de mooie omgeving van de Weerribben en maak daarna kennis met de Lindevallei vanaf een Rondvaartboot. Jullie sluiten af met een heerlijke Barbecue of Buffet.
Uniek bedrijfsuitje op de Veluwe- E-scooter Puzzeltocht met GPS
Wilt u collega’s een geweldig dagje uit op de Veluwe beleven? Stap dan op de e-scooter met GPS en ga al puzzelend dit prachtige natuurgebied verkennen. Een actief en vooral gezellig groepsuitje.

Ons gehele aanbod kunt u vinden op onze website: teambuildingsuitjes

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
088-5405850