Menu
Nieuws

Spannend teamuitje organiseren

Een spannend teamuitje organiseren? Hoe leuk is het om samen met uw team weer iets leuks te gaan doen. Na deze moeilijke tijd is denk ik iedereen er wel weer aan toe. Nu kan en mag het allemaal ook weer dus plan nu uw spannende teamuitje.

Ik heb voor u onderstaande 3 leuke TIPS!

Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Het meest spannende en uitdagende bedrijfsuitje voor Teamplayers, begint bij u op het bedrijf. Het SWAT Team komt de rust bruut verstoren en arresteert u met uw collega’s wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels. Durft u het aan dit teamuitje te boeken? Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

The BreakOut – Spannende Speurtocht door Zutphen

Ga de strijd aan met collega’s tijdens het personeelsuitje in Zutphen en werk aan de teambuilding met de zoektocht naar Karel. U beleeft Den Bosch dan ook nog eens op een andere manier! In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal.

The Great Escape – Spannend uitje voor het hele bedrijf

Beleef deze nieuwe escape sensatie met uw personeel of klanten. U en uw medeplichtigen worden gearresteerd om een gevangenisstraf uit te zitten. Lukt het jullie om te ontsnappen? Probeer binnen de 90 minuten de vluchtauto te bereiken. Durf jij deze uitdaging aan?

Durft u een van deze uitdagingen aan te gaan met uw team?