Menu
Nieuws

Site Tip: Bedrijfsrondvaart.nl

Samen met uw collega’s een leuke dag beleven op het water? Beleef leuke rondvaarten en leer het team tijdens een dagje uit beter kennen.  Neem een kijkje op onze Site tip bedrijfsrondvaart.nl voor leuke rondvaarten die u samen kunt gaan beleven met uw team.

Onderstaand vindt u een aantal  bedrijfsrondvaarten die u op de website kunt tegenkomen:

Floating Dinner Deluxe in ‘S-Hertogenbosch:
Een diner met uitzicht vanaf het water zoals u nog nooit heeft gezien. The Floating Diner Deluxe is het avondje uit voor de wijn-spijs liefhebbers. Op deze avond wordt u verwend met een 7-gangen diner.

2-uur Durende rondvaart door de Biesbosch:
U kunt heerlijk genieten van de natuur in de Biesbosch. De meeste vaarten gaan om 12.30 of 15.00 uur. Geef bij uw reservering aan welke tijd uw voorkeur heeft. Er zijn verschillende data en afvaarttijden mogelijk. De meeste vaarten gaan om 12.30 en 15.00 uur. Geef bij uw reservering direct uw voorkeur door dan informeren wij u of de dag en gewenste tijd geboekt kan worden.

Rondvaart door Giethoorn 2 uur:
Beleef Giethoorn en maak een rondvaart van 2 uur. U vaart onder begeleiding van een deskundige schipper/gids en maakt kennis met het sfeervolle dorp vanaf het water. Tijdens de rondvaart vaart u ook door het natuurgebied de Wieden waar u deskundige uitleg krijgt over de flora en fauna.

Voor meer leuke rondvaarten kunt u een kijkje nemen op onze site tip bedrijfsrondvaart.nl.