Menu
Congrescentrum / Nieuws / Vergaderlocaties

Prachtige congres locaties op de Hei – 3 TIPS

Opzoek naar een prachtige congres locatie op de Hei waar u tussen de vergadersessies een frisse neus kunt halen? Wij bieden verschillende congres locaties op de Hei aan. Onderstaand heb ik voor u 3 TIPS voor een geslaagd congres.

Congres locatie op de Hei op een prachtig Landgoed

Het landgoed is een bijzonder en uniek hotel dat te typeren is als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, een top accommodatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Plan uw congres op een kasteel in Gelderland

Wat de aard, vorm en het doel van uw bijeenkomst ook mag zijn, de zalen in het kasteel en de bijgebouwen bieden u modern comfort en verrassende techniek. De luxe vergaderzalen ademen de rijke historie van het Kasteel. Tegelijkertijd zijn zij voorzien van hightech voorzieningen. Maak kennis met één van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland!

Prachtige congres locatie in het Rijk van Nijmegen

Dit prachtige parkhotel is gelegen in een rustige omgeving in de bossen aan de voet van de oudste stad van Nederland. De schitterende omgeving van dit hotel zorgt ervoor dat u ongestoord kunt vergaderen en veel inspiratie op zal doen. Het hotel beschikt over een ruime zaal voor grootschalige presentaties. Daarnaast zijn er kleinere discussieruimtes en lichte werkruimtes beschikbaar.

Benieuwd naar onze andere vergaderarrangementen op de Hei? Neem dan een kijkje bij onze prachtige congres locaties op de Hei.