Menu
Nieuws

NIEUW Bedrijfsweekend op de Veluwe met Buggyrijden Bowlen en Spareribs

Bekijk ons NIEUW Bedrijfsweekend op de Veluwe met Buggyrijden, Bowlen en Spareribs.
Naast het stoere buggy rijden gaat u samen bowlen en blijft u aansluiten overnachten in een prachtige groepsaccommodatie. Na de overnachting samen ontbijten en sluiten we het bedrijfsweekend af.

NIEUW Bedrijfsweekend op de Veluwe met Buggyrijden, Bowlen en Spareribs

Gezellig met uw collega’s op pad en geniet van het buggyrijden, bowlen en spareribs eten op dit park in de prachtige omgeving van de Veluwe. Gezellig een aantal rondes bowlen onder genot van een heerlijk drankje met uw team. Blijf daarnaast overnachten in een prachtige groepsaccommodatie die van alle gemakken voorzien is. Geniet op uw tweede en tevens laatste dag van een heerlijk ontbijt op het park.

Buggyrijden en Bowlen op de Veluwe

Op verkenning met een stoere buggy langs allerlei mooie plekjes op de Veluwe. De harde en onverharde wegen zorgen zeker voor plezier! Het lijkt net of u terug gaat naar het stenen tijdperk in de grotachtige omgeving van de Bowling. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen.

De ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Voor nog meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: NIEUW Bedrijfsweekend op de Veluwe met Buggyrijden, Bowlen en Spareribs.