Menu
Events

Weekendje Winterberg voor groepen

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega’s van dit compleet verzorgde 3-daags weekend programma met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen! Gedurende het weekend verblijft u op een van onze vaste locaties in het Sauerland. Wij bieden mogelijkheden van eenvoudig tot super de luxe.

Programma

Dag 1: Vertrek met bus of eigen vervoer naar Winterberg. ’s Avonds staat er een heerlijk dinerbuffet voor jullie klaar. Na het eten kunt u gaan borrelen of kiezen voor een fakkeltocht.

Dag 2:
Start de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Daarna is het tijd om de piste op te gaan waar u kunt gaan skiën of snowboarden. Heeft u geen ervaring? Dan kunt u ook eerst les volgen! Wilt u liever op de grond blijven? Dan kunt u gaan langlaufen of wandelen onder begeleiding. In de skihut bij de piste kunt u genieten van een heerlijke lunch om vervolgens weer verder te gaan met de gekozen activiteit. Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z’n allen op verschillende soorten sleeën de piste afgaan! Na het sleeën gaat u terug naar het hotel. Iedereen kan even bijkomen op de kamer, een drankje doen in de bar van het hotel, uitrusten, zich omkleden en opfrissen voor een super leuke Apres ski party. Eerst staat er nog een lekker dinerbuffet op de planning en daarna is het tijd om te feesten met DJ!

Dag 3:
Iets te hard gefeest? Geen probleem, er staat een vers ontbijtje voor jullie klaar als katervoer. In de ochtend kunt u weer verder met de activiteit die jullie op dag 2 hebben gekozen dus skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen! Deze fantastische reis sluit u af met een lunch.

Gezellig met collega’s genieten van een Weekendje Winterberg voor groepen!