Menu
Incentives / Vergaderen en overnachten / Vergaderlocaties

Vergaderen in de Sneeuw in Winterberg met leuke activiteiten

Vergaderen in de sneeuw

Stelt u zich eens voor. Op nog geen drie uren reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s? Skiën, snowboarden, langlaufen, après-ski en voortreffelijke accommodaties? Tijdens deze 3-daagse reis heeft u voldoende mogelijkheid om in een speciale omgeving te vergaderen. Lekker genieten van de sneeuw door te skiën, snowboarden, langlaufen of andere winterse activiteiten. U verblijft 2 nachten in een 4-Sterren hotel waar u kunt genieten van een heerlijk diner of lunch. De dagen worden afgesloten met gezellig borrelen in de après-skihut of in het hotel.

Locatie

Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersportplaatsen van Sauerland. Met een ruim aanbod van goed verzorgde accommodaties, sneeuwzekerheid en een volledig verzorgd programma met activiteiten en gezellige après-ski mogelijkheden kan Sauerland erg goed concurreren met de traditionele wintersport bestemmingen. Jaarlijks biedt Sauerland 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen, die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen.

Neem uw team mee en kom vergaderen in de sneeuw in Winterberg!

Overnachting

Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor ieder wat wils. Wij bieden u in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachting accommodatie op maat verzorgen.