Menu
Nieuws

Spannend bedrijfsweekend organiseren?

Ben je bezig met het organiseren van een teamweekend en wil je eens een spannend bedrijfsweekend organiseren? Wij hebben het perfecte arrangement!

Voor de Escape Room liefhebbers die hun eigen omgeving al hebben uitgespeeld, hebben wij een 3-daags teamweekend samengesteld dat garant staat voor spanning, uitdaging en avontuur. Tijdens dit weekend kunnen jij en je collega’s meerdere escape games spelen op verschillende locaties.

Spannend bedrijfsweekend organiseren

Ons 3-daagse teamweekend is speciaal samengesteld voor teams die de omgeving van hun werkplek al hebben uitgespeeld. Tijdens dit weekend bezoek je meerdere escape rooms in verschillende steden en dorpen, waarbij je telkens voor een nieuwe uitdaging komt te staan. Er zijn escape rooms met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden, zodat er voor ieder wat wils is.

De prachtige locatie

In het pittoreske dorpje Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, bevindt zich een gezellig en sfeervol restaurant dat perfect is voor wie rustig wil vergaderen, lunchen of dineren. Deze locatie biedt diverse mogelijkheden en is geschikt voor diverse budgetten, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.

Het restaurant straalt een warme en huiselijke sfeer uit en is ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of een gezellig etentje met vrienden of familie. De ruimte is sfeervol ingericht en biedt voldoende privacy.

Teambuilding acitiviteiten

Tijdens het weekend leer je niet alleen je collega’s beter kennen, maar werk je ook samen om de puzzels op te lossen en te ontsnappen uit de escape rooms. Dit bevordert de teambuilding en zorgt ervoor dat je als team sterker wordt. Daarnaast zorgt het weekend voor een gezellige en ontspannen sfeer, waarbij je even helemaal weg bent van de dagelijkse drukte op werk.

Boek nu dit Onvergetelijk teamuitje in Overijssel!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijk.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405830