Menu

BUSINESSBOOKERS is dé zakelijk UIT marketing- en boekingsorganisatie in Nederland.  BUSINESSBOOKERS verzorgt de marketing- en boekingsactiviteiten voor bedrijven die zich richten op de MICE markt en bedrijven die zich met andere producten en/of diensten richten op dezelfde doelgroepen die wij bewerken.

Het BUSINESSBOOKERS netwerk is groot en bereikt dagelijks veel hoogwaardige bezoekers die wij converteren in boekers. Naast krachtige websites op top domeinen benaderen wij de zakelijke boeker via een groot aantal social media kanalen met hoog bereik.  Door intensieve doelgroep marketing bereiken we een groot aantal (terugkerende) beslissers waaronder: secretaresses, inkopers, managers, personeelsverenigingen en directeuren. Velen bellen ons regelmatig met zoekopdrachten.

BUSINESSBOOKERS is onafhankelijk, heeft de juiste contacten en kan uw mogelijkheden combineren met arrangementen van onze partners. Wij adviseren in het samenstellen van arrangementen en boeken deze via onze toegewijde en zeer ervaren informatie- en reserveringsafdeling.

Het BUSINESSBOOKERS netwerk wordt ondersteund door honderden ondernemers. Voor partners van BUSINESSBOOKERS betekent een samenwerking kansen en aantoonbare resultaten in de zakelijke markt. Hier vertellen enkele van onze gewaardeerde partners over ons. Interesse in een samenwerking die ervoor zorgt dat u er een krachtig zakelijk marketing kanaal bij krijgt?

Neem dan contact met ons op!

Christel Gieling
Directeur/Eigenaar
BUSINESSBOOKERS BV