Bereik de zakelijke boeker, versterk uw positie

Hoe bereikt u uw doelgroep?
Terwijl u nadenkt om wel of niet deel te nemen aan die ene beurs of advertentie in dat magazine te plaatsen, zit uw doelgroep steeds vaker ergens anders. Waar zitten ze en hoe kunt u zich in de huidige markt in een sterk versnipperd speelveld goed profileren? Denk goed na en doe het anders door te investeren in nieuwe communicatiemogelijkheden, waardoor u in contact komt met uw doelgroep.

Wij zorgen voor een sterke positie binnen deze doelgroep!

ACTIE: Maak gedurende 3 maanden voordelig kennis met Businessbookers!

Deze buitenkans laat u 3 maanden kennis maken met ons netwerk en geeft u zicht op mooie leads met de daarbij behorende omzetten. Om u precies te laten zien wat het effect is van de campagne bieden wij u nu zelfs, indien u wenst, een GRATIS actiepagina aan met daarbij behorend een domein om alle traffic van de diverse acties te kunnen meten.

Deze buitenkans laat u kennis maken met ons netwerk en geeft u zicht op mooie leads met de daarbij behorende omzetten. Deze kennismakingsaanbieding bestaat uit de volgende onderdelen.

1
Bedrijfspresentatie op een site naar keuze.
Op een aantal van onze site kunt u zich presenteren aan de voor u zo belangrijke doelgroep aan de hand van een uitgebreide presentatie met direct de mogelijkheid tot het aanvragen van offertes!  U kunt kiezen uit: Vergaderruimte.nl, Congrescentrum.nl, Trainingslocatie.nl of Eventgids.nl.
3
Social Media
Social Media krijgt vandaag de dag steeds meer invloed op een zoek en boek gedrag van de verschillende doelgroepen. U kunt binnen dit pakket een actie communiceren binnen onze LinkedIN groepen met een bereik van meer dan 10.000 potentiële boekers.
2
Arrangementenpromotie
Wij bieden u binnen ons netwerk 2 vergaderarrangementen op Vergaderen.nl en een feestarrangement op Feest.nl aan. Boekbare pakketten die door een professioneel reserveringsteam worden opgepakt en omgezet worden in daadwerkelijke boekingen.
4
Advertorial op Congres.nl en Directiesecretaresse.nl
U krijgt binnen deze sites 2 keer de gelegenheid de doelgroep te informeren over uw mogelijkheden / locaties aan de hand van een advertorial.

Wij bieden u dit All-in pakket nu aan voor € 2.500,-
Normale waarde van dit pakket is € 4.500,-
Wilt u deze kans ook niet missen? Neem dan contact met ons op!
BUSINESSBOOKERS B.V.
Bel: 088-5405811
E-mail

Naam *

Email adres *

Telefoon *

Vragen / Opmerkingen