Menu

Bereik de zakelijke boeker, versterk uw positie

Hoe bereikt u uw doelgroep?
Terwijl u nadenkt om wel of niet deel te nemen aan die ene beurs of advertentie in dat magazine te plaatsen, zit uw doelgroep steeds vaker ergens anders. Waar zitten ze en hoe kunt u zich in de huidige markt in een sterk versnipperd speelveld goed profileren? Denk goed na en doe het anders door te investeren in nieuwe communicatiemogelijkheden, waardoor u in contact komt met uw doelgroep.

Wij zorgen vanuit het grootste zakelijke netwerk van Nederland voor een sterke positie en boekingen vanuit de doelgroep!

Start vandaag nog uw partnership met Businessbookers, dé locatie & uitjes specialist in de Zakelijke markt!

Deze buitenkans laat u een jaar kennis maken met ons netwerk en geeft u zicht op mooie leads met de daarbij behorende omzetten.

1
Bedrijfspresentatie op een site naar keuze.
Op een aantal van onze site kunt u zich presenteren aan de voor u zo belangrijke doelgroep aan de hand van een uitgebreide presentatie met direct de mogelijkheid tot het aanvragen van offertes!  U kunt kiezen uit: Vergaderruimte.nl, Congrescentrum.nl, Trainingslocatie.nl of Eventgids.nl.
3
Social Media
Social Media krijgt vandaag de dag steeds meer invloed op een zoek en boek gedrag van de verschillende doelgroepen. U kunt binnen dit pakket een actie communiceren binnen onze LinkedIN groepen met een bereik van meer dan 30.000 potentiële boekers.
2
Arrangementenpromotie
Wij bieden u binnen ons netwerk 2 vergaderarrangementen op Vergaderen.nl en een feestarrangement op Feest.nl aan. Boekbare pakketten die door een professioneel reserveringsteam worden opgepakt en omgezet worden in daadwerkelijke boekingen tegen 15% commissie.
4
Advertorial op Congres.nl en Directiesecretaresse.nl
U krijgt binnen deze sites 2 keer de gelegenheid de doelgroep te informeren over uw mogelijkheden / locaties aan de hand van een advertorial.

Wij bieden u deze samenwerking aan voor 1 vol seizoen/jaar voor € 1.500,-
 

Wilt u gericht bereik en goede leads ? Neem dan contact met ons op!

BUSINESSBOOKERS B.V.
Bel: 088-5405811
E-mail

    Naam *

    Email adres *

    Telefoon *

    Vragen / Opmerkingen

    [recaptcha]