ZakelijkUIT.nl is een hoogwaardige online ‘searchengine’ voor het zoeken en boeken van bedrijfsevenementen. Als onderdeel van BUSINESSBOOKERS bereiken we jaarlijks duizenden mensen die wij helpen bij het samenstellen van een passend bedrijfsuitje.”

Ga de strijd aan met uw collega’s tijdens een Actief en Avontuurlijk bedrijfsuitje. Binnen dit thema zijn er verschillende dingen mogelijk. Wilt u graag iets met water doen dan zijn de Zeil arrangementen zeker aan te raden. Op het droge kunt u onder andere kiezen voor pijl en boogschieten een solex tour of een survival tocht.
Een thema avond is een van de vele mogelijkheden die ZakelijkUIT u te bieden heeft. Een thema avond kan geheel naar wens worden ingevuld met bijvoorbeeld een casino of dans workshop.
 ZakelijkUIT.nl is actief op verschillende social mediae. Zo hebben we een Google+ pagina waar iedere maandag de berichten van de ZakelijkUIT Nieuwsbrief op komen te staan. Ook hebben we een Facebook pagina met leuke acties en de laatste tips.

Adverteren/Partnership

(*)
Adverteren, een succesvolle samenwerking aangaan met het grootste online zakelijke netwerk in Nederland? Duizenden beslissers zoeken en boeken dagelijks via onze websites en magazines.

Bel ons op 088-5405811 of vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact met u op.

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht
Beveiliging