Onze merken

Congres.nl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

[col_half] [/col_half]

[col_half_last]

Congresbranche
Landelijk opererend congresbureau.

Jaarlijks meerdere grote meerdaagse congressen voor onze partners

Ook actief met onder andere Congrescentrum.nl voor het presenteren van uw locatie richting de doelgroep.
[/col_half_last]

Congres.nl is het congresbureau van Businessbookers BV de Zakelijk UIT specialist. Ons team bestaat uit professionals die zelf alle locaties bezocht hebben en dagelijks in contact staan met onze partners. De wensen en eisen die de congresboeker stelt kunnen we daardoor heel snel vertalen naar welke locatie de beste papieren heeft om het congres succesvol te laten zijn. Wilt u ook in aanmerking komen om bij onze professionals in beeld te komen, informeert u dan gerust, wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

[col_third] Bent u een congrescentrum? Op zoek naar één en meerdaagse congressen of andere evenementen op uw congreslocatie? De promotie van uw congrescentrum is werk voor professionals! Interesse in wat Congres.nl voor u als congrescentrum kan betekenen?[/col_third]

[col_third] Wij kunnen ervoor zorgen dat u uw congres kunt realiseren. Voor de partners van Businessbookers BV en Recreatief.nl BV hebben wij bijvoorbeeld het initiatief genomen om een serie WEBCONGRESSEN te organiseren.[/col_third]

[col_third_last] U organiseert een jaarlijks congres en heeft te maken met een terug lopend aantal deelnemers. Congres.nl is gespecialiseerd in doelgroep marketing en zet daarbij alle mogelijk middelen in. Wij zorgen voor meer aandacht en meer deelnemers aan uw congres.
[/col_third_last]

Adverteren/Partnership

(*)
Wij bieden u als congres locatie een succesvolle samenwerking aan met het grootste online zakelijke netwerk van Nederland? Duizenden beslissers zoeken en boeken dagelijks via onze websites en magazines.
Bel ons op 088-5405811 of vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact met u op.
[col_half]

  Naam
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Bericht
  Beveiliging
  [recaptcha]
  [/col_half]

  Redacteur

  Comments are closed.