Nieuws

Zeildag op het Ijsselmeer, Markermeer en Gouwzee

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Stap aan boord van de prachtige en comfortabele zeilklippers waarmee zeiltochten voor gezelschappen van 15 tot 100 personen worden verzorgd. Voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding, relatiedagen of andere zakelijke of wellicht privé evenementen kunt u aan boord van de klippers een fantastische dag beleven.

Programma van deze Zeildag op het Ijsselmeer, Markermeer en Gouwzee
PROGRAMMA van 10:00 – 17:00 uur

Als je ’s ochtends aan boord komt staat de koffie met bakkersspecialiteit ‘Purmer Turf’ al klaar. Na een woord van welkom zal de bemanning een en ander vertellen over het schip en wat we die dag gaan doen. Hierna gaan de trossen los en verlaten we de haven richting Gouwzee, waar de zeilen gehesen worden. De liefhebbers mogen de bemanning hierbij helpen en ook met de verschillende manoeuvres die bij het zeilen komen kijken.

Beide schepen beschikken over een royale zitkuip met banken, en voor het echte relaxwerk liggen er loungekussens aan dek. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om op het achterdek bij de schipper een kijkje te nemen. Deze geeft graag het roer uit handen, zodat je zelf kunt ervaren hoe dat nou is om zo’n stalen schip op koers te houden.

Rond het middaguur serveren we de lunch die bestaat uit huisgemaakte soep, een assortiment royaal belegde broodjes en handfruit.

Lunchen kan tijdens het zeilen, maar kan ook gecombineerd worden met een tussenstop in een haven, zodat men na het eten even de benen kan strekken; op eigen gelegenheid of met een vooraf georganiseerde activiteit zoals een stadswandeling, foto in klederdracht of een bezoek aan een palingrokerij of kaasmaker.
De bar is de hele dag geopend en biedt bier van de tap, diverse wijnen, jenever, bitters, frisdrank en sap. Halverwege de middag komt de borrelplank met lekkere hapjes op tafel.

Aan het einde van de middag leggen we weer aan in de haven van Monnickendam, of we gaan voor anker voor een optionele uitgebreide BBQ.

Bij dit zeilarrangement is inbegrepen:

  • Scheepshuur
  • BTW
  • Bemanning
  • Haven- en toeristengelden
  • Servicekosten
  • Lunch
  • Borrel plank met lekkere hapjes
  • Hollandse bar

Klik hier voor meer informatie over deze Zeildag op het Ijsselmeer, Markermeer en Gouwzee of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes zeilen.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.