Nieuws

Wie wint Expeditie Robinson – Teambuilding op de Veluwe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een actieve middag waarbij overlevingsinstinct aanwezig moet zijn. Wie zijn de echte overlevers binnen jullie groep? Door onze unieke ligging nabij de A28 en grenzend aan het meest uitgestrekte natuurgebied van Nederland, de Veluwe, zorgen wij voor unieke groepsuitjes waar de deelnemers goede herinneringen aan zullen overhouden. Teambuilding op de Veluwe – Wie wint Expeditie Robinson?

Het spel
Nadat jullie in teams zijn gedeeld start de expeditie,tijdens de expeditie komen jullie verschillende opdrachten tegen waar jullie kennis en vaardighedengetest zullen worden. Zo zullen jullie zelf vuur moeten maken, touwen moeten ontravelen en scherpzijn tijdens het schieten.

Ligging
Vlakbij het Buitencentrum Nunspeet liggen diverse restaurants en hotels, daardoor kunnen wij complete arrangementen met overnachting en diner aanbieden. Op het aangrenzende Veluwe Transferium Nunspeet kunt u gratis uw auto parkeren en de uitkijktoren beklimmen. Vergaderbreaks, bedrijfsuitjes, teambuilding en outdoor in Nunspeet op de Veluwe: bij ons zo geregeld!

Bij deze Teambuilding op de Veluwe is inbegrepen:

  • Teamopdrachten (zoals vuur maken en schieten)
  • Begeleiding
  • Overlevingspakket voor onderweg

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan van deze Teambuilding op de Veluwe of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes op de Veluwe.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.