Nieuws

vergaderlocaties in de natuur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een vergaderlocatie midden in de prachtige Nederlandse natuur geeft u meer energie en houdt u scherp. Bekijk onze best gewaardeerde vergaderlocaties in de natuur.

Vergaderen te midden van het Twentse Coulisselandschap in Overijssel
8-uurs vergaderarrangement In Twente. Er wordt veel aandacht besteedt aan de kwaliteit en gastvrijheid waar Resort Bad Boekelo om bekend staat. Voor de zakelijke markt betekent dit een optimale gastvrijheid met de kwaliteit die u voor uw klanten of personeel wenst.

8-uurs vergaderarrangement op Landgoed de Parel van de Veluwe
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u deze Parel van de Veluwe. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar en daardoor de ideale locatie voor uw vergaderarrangement.

Home Aan de kust aan zee 32-uurs vergaderarrangement in de Schoorlse duinen in Noord-Holland
Vergaderen in de Schoorlse duinen in Noord-Holland geeft inspiratie voor uw vergadering en deze vergaderlocatie verenigt het nuttige met het aangename. De ideale accommodatie voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en unieke omgeving.

32-uurs vergaderen op een prachtig Landgoed op de Veluwe in Gelderland
Het landgoed is een bijzonder en uniek hotel dat te typeren is als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, een top accommodatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

8-uurs vergaderarrangement op de Veluwe – Vergaderen in de bossen
Het hotel biedt een klassiek theater/auditorium welke geschikt is voor verschillende vergaderingen en presentaties. Daarnaast zijn er verschillende vergaderzalen welke allen voorzien zijn van benodigdheden om uw meeting geslaagd te maken.

Inspirerend vergaderen en comfortabel overnachten in Gelderland
Op zoek naar een locatie met het meest inspirerende uitzicht van Nederland? Zoek niet verder en kom naar onze top locatie gelegen op de Wageningse berg in Gelderland. Inspirerend vergaderen en comfortabel overnachten.

32-uurs vergaderarrangement op de Veluwe – Overnachten in luxe chalets
Centraal gelegen en aan de rand van natuurgebied de Veluwe kunt u in alle rust vergaderen en slapen. Als break bieden wij u een natuurwandeling aan met een gids over de Veluwe. Bij een natuurwandeling vroeg in de ochtend kunt u bijvoorbeeld wild spotten en fris beginnen aan de bijeenkomst. Overnachten kan in ons hotel chalet park.

Vergaderlocatie in de Achterhoek op een uitgestrekt Gelders landgoed
Wilt u vergaderen op een landgoed, gelegen midden in de bossen, met diverse vergaderzalen en overnachtingsmogelijkheden? Dan heeft u de juiste vergaderlocatie gevonden. In de Gelderse Achterhoek ligt dit prachtige landgoed.

2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland
Onder de duinen van Renesse ligt een prachtige vergaderlocatie waar u op 100 meter lopen op het strand staat. De locatie biedt alle faciliteiten om uitstekend te vergaderen, teamactiviteiten te doen op de locatie zelf of op het strand.

Vergaderen in de Twentse natuur – Inspirerend en rustgevend!
Bij deze vergaderlocatie in het mooie Twente vergadert u in een informele, huiselijke sfeer. Zowel kleinschalige vergaderingen als grote presentaties of bedrijfsuitjes komen hier uitstekend tot hun recht.

The post vergaderlocaties in de natuur appeared first on Zakelijk.nl.

Redacteur

Comments are closed.