Nieuws

Vergaderlocatie in de Veluwse bossen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De vergaderlocatie in Veluwse bossen
Dit congrescentrum in Lunteren behoort in Nederland tot één van de mooist gelegen congresaccommodaties. Door de bosrijke omgeving vindt u hier voldoende rust voor een succesvolle bijeenkomst. Verder bieden de bossen genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden; mountainbiken, een wandeling met de boswachter of abseilen vanaf De Koepel.

Ligging en bereikbaarheid
Centraal in het land en goed bereikbaar (tussen de A1, A12 en A30). Bosrijke omgeving. Met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. 400 Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Faciliteiten
De congreslocatie beschikt over 15 zalen (grootste zaal tot 600 personen), een sfeervol restaurant, een gezellige bar en 127 hotelkamers. De congreszaal (Europazaal, tot 600 personen) is voorzien van het allernieuwste op het gebied van licht, apparatuur en geluid.

De lounge is vernieuwd en is zeer geschikt voor ontvangsten, lunches en diners voor kleine groepen. Het restaurant is eveneens gerenoveerd en voorzien van nieuw meubilair. In ons hele pand is gratis draadloos internet. In alle zalen internet mogelijk via een bedrade aansluiting.

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring! De uitstekende dienstverlening en de persoonlijke gastvrijheid maakt dit congrescentrum tot een echte ‘Werelt van verschil’.

Goed voor elkaar
De congreslocatie t is verbonden met een stichting, die vakanties organiseert voor senioren en mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Tijdens de zomermaanden en rond de Kerstdagen ontvangen wij meer dan 2.300 vakantiegasten. Ruim 1.400 vrijwilligers zijn actief als verzorger en begeleider. Door uw bijeenkomst in een van onze accommodaties te houden, steunt u dit bijzondere werk.

Meer informatie over deze Vergaderlocatie in de Veluwse bossen of bent u op zoek naar een andere locatie om te Vergaderen op de Veluwe?

Redacteur

Comments are closed.