Nieuws

Vergaderen op Landgoed de Parel van de Veluwe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wij maken uw bijeenkomst tot een groot succes!
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Tevens beschikt deze vergaderlocatie over een eigen gratis parkeerterrein.

Het hotel heeft 118 stijlvol ingerichte kamers, een restaurant en uitgebreide sportfaciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, tennisbanen, sauna, zonnebank en fitness. Door de bosrijke omgeving, de vele faciliteiten en de diverse mogelijkheden is deze vergaderlocatie uitermate geschikt voor een zakelijke meeting.

23 Multifunctionele en professioneel ingerichte vergaderzalen
De Parel van de Veluwe heeft 23 multifunctionele en professioneel ingerichte vergaderzalen. Deze congres- en vergaderlocatie beschikt over een grote diversiteit aan zalen, zo zijn er kleinere zalen tot 10 personen en grote zalen tot 500 personen. Kortom, het hotel heeft een passende zaal voor al uw bijeenkomsten. Ook zijn alle zalen voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten en kunt u gratis gebruik maken van gratis wireless internet.

Zelf Vergaderen op Landgoed de Parel van de Veluwe?

Redacteur

Comments are closed.