Nieuws

Vergader tip: All-in vergaderarrangement in Delft

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wij bieden all-in vergaderarrangementen met een vaste prijs per persoon. In deze prijs zijn de kosten voor de zaal, de audiovisuele hulpmiddelen en het eten en drinken opgenomen. Wij delen de zalen in op basis van aantal deelnemers en beschikbaarheid

Deze locatie gelegen in Delft bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter. Zoals de grote Toneelzaal uit 1914, met kolossale kroonluchters, voor een presentatie tot 250 personen of feestavond tot maximaal 450 personen. De locatie is geschikt voor vergaderingen, diners en recepties.

Technische faciliteiten zoals beamer, draadloze headset en geluidsinstallatie kunnen we voor u verzorgen. Maar ook technische assistentie, om alles geruisloos te laten verlopen, behoort tot de mogelijkheden.

De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 250 personen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de vijver met fontein. Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling.

Deze All-in vergaderlocatie heeft de volgende vergadermogelijkheden:

  • 8-uurs vergaderarrangement
  • Halve dag all-in vergaderarrangement (eventueel inclusief diner)

Extra mogelijkheden voor uw vergadering:

  • Wake-up arrangement:
  • Onbeperkt mineraalwater en frisdranken in de vergaderzaal:
  • Vergaderaanvullingen: Vers fruitspies, Engelse muffin, hartige snack surprise en een hartige quiche
  • Audiovisuele hulpmiddelen
  • Borrelarrangement
  • Diner

Lees hier alles over dit Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur. en over de extra mogelijkheden. Of bekijk hier het totaalaanbod van alle Vergaderlocaties in Zuid-Holland.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.