Nieuws

Veelzijdige vergaderlocatie in Spaarnwoude

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Midden in het rustige recreatiegebied Spaarnwoude en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u dit 4-sterren vergaderlocatie waar u uitstekende dag of meerdaagse vergadering kunt organiseren.

Vergaderlocatie in de natuur in Noord-Holland
Midden in het rustige recreatiegebied Spaarnwoude en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u deze 4-sterren vergaderlocatie. Het vergadercentrum beschikt over 20 luxe hotelkamers en 7 moderne vergaderruimtes die geschikt zijn voor gezelschappen van 5 tot 150 personen en hebben een prachtig uitzicht over het water en het groen.

De kamer faciliteiten
Deze locate biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt heerlijk dineren in ons sfeervolle à la carte restaurant of ontspannen in ons Wellness Center met onder andere een overdekt zwembad en Turks stoombad.

De 2-persoons comfort kamer is ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht over het water.
Het beschikt over een telefoon, zitje, televisie, wekkerradio, kluisje, balkon en een badkamer met bad en douche ineen en toilet. De kamer heeft een draadloze internetverbinding. De suite is zeer ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht over het water. Het beschikt over een telefoon, zitje, televisie, wekkerradio, kluisje en balkon. Tevens heeft de kamer een ruime badkamer met hoekbad met jacuzzi en een toilet. De kamer heeft een draadloze internetverbinding. De locatie beschikt tevens over eigen wellness faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna en stoombad, waar u na een dag vergaderen heerlijk kunt ontspannen en tot rust komt.

Kortom, deze locatie is een oase van rust met volop mogelijkheden voor de zakelijke gast.

Uw vergadering organiseren op deze locatie? Bekijk hier het Vergaderen in de natuur- 24 uurs vergaderarrangement

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.