Nieuws

Veelzijdig Conferentiehotel nabij Schiphol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Deze congres- en vergaderlocatie in de omgeving van Schiphol is uitstekend bereikbaar, biedt alle faciliteiten die u mag verwachten en met 20 vergaderzalen en 342 hotelkamers mag deze locatie zich absoluut conference hotel noemen.

Park Plaza Amsterdam Airport is hét conference hotel in de omgeving van Schiphol. Met haar 342 kamers en vergaderfaciliteiten van 10 tot 800 personen biedt het alle flexibiliteit die uw meeting behoeft. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A9 en A4, biedt meer dan 250 parkeerplaatsen en heeft een gratis shuttle service die u rechtstreeks van Schiphol naar het hotel brengt. Ontdek wat Park Plaza Amsterdam Airport u te bieden heeft en ervaar een aantal dagen vergaderen als bijzonder aangenaam en efficiënt.

Uitstekend bereikbare vergaderlocatie in Amsterdam
Park Plaza Amsterdam Airport ligt op slechts 10 minuten van Amsterdam Schiphol Airport net buiten het centrum van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich diverse uitvalswegen alsmede tramstation Matterhorn.

20 Vergaderzalen en uitstekende faciliteiten
Het hotel biedt 20 multifunctionele vergaderzalen met een maximum van 800 personen, evenals een Executive Lounge, Executive Boardroom, gratis shuttleservice, gratis Wi-Fi in de publieke ruimtes, Spa & Wellness, Fitnesscentrum, zakelijke faciliteiten (waaronder scannen, printen etc.), alsmede 3 restaurants en een lounge bar.

Park Plaza Amsterdam Airport heeft 342 superior en executive kamers die voorzien zijn van alle gemakken, waaronder een flatscreen tv, gratis toegang tot internet en airconditioning. Executive kamers hebben tevens een minibar en ligbad.

Bij de vergaderarrangementen in Amsterdam is inbegrepen:

  • Zaalhuur plenaire zaal
  • Moderne conferentietechniek
  • Breaks met onbeperkt koffie, thee, assortiment van lekkernijen, huisgemaakte versnapperingen en vers fruit
    (Maximaal 2 keer bij een 4-uurs vergaderarrangement en 3 keer bij een 8-uurs arrangement)
  • Buffet of werklunch
  • Beamer inclusief projectiescherm
  • Gratis Wi-Fi
  • Park Plaza schrijfpapier, pen & mints
  • Uitgebreid lunch buffet bestaande uit koude en warme items in ons restaurant of een uitgebreide sandwich lunch geserveerd in de foyer of in de zaal

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan voor dit Conferentiehotel nabij Schiphol. Kijk hier voor meer dan 200 andere Conferentiehotels

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.