Menu
Events

Varen en scooter rijden door de Biesbosch – Perfecte combinatie voor uw teamuitje

Wat een beleving…varen en scooteren in een prachtige omgeving!

U heeft het leukste eco-uitje van Nederland gevonden! Kom met collega’s naar Nationaal Park de Biesbosch en waan u in een prachtige omgeving om een teamuitje als nooit te voren te beleven. Per elektrisch aangedreven sloep en scooter of TukTuk de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, afwisselend en zeer zeker spraakmakend!

Programma

U wordt ontvangen bij ons restaurant Raamsdonksveer u gaat dan per sloep de kleine kreekjes van de Biesbosch verkennen. U moet zelf varen, aanleggen en navigeren.

Vervolgens maakt u een pitstop op een zonnig terras aan het water. Hierna is het tijd om op de scooter of in de tuktuk te stappen. Na een goede duidelijke uitleg over het besturen van een scooter en/of tuktuk, bezoeken we kleine dorpjes langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. U rijdt langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen. U kunt er ook voor kiezen om een scooter- en of tuk tuk tocht te doen met ludiek spelelement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tip: u kunt er voor kiezen om een gids van mee aan boord te nemen, die kan u alle informatie verschaffen over Nationaal Park de Biesbosch.

U kunt zo op verschillende manieren de Biesbosch verkennen vanuit het water en vanaf het land. Ideaal voor uw volgende dagje uit met collega’s.