Nieuws

Unieke vergaderlocatie: 32-uurs vergaderarrangement in Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Deze locatie aan de rand van Amsterdam beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten, zodat u kunt genieten van een comfortabel en onbezorgd verblijf. Voor een 32 uurs vergadering, training of andere zakelijke bijeenkomst is deze locatie absoluut een aanrader.

Hotelkamers en faciliteiten
Het hotel beschikt over 120 kamers welke voorzien zijn van gratis WiFi, flatscreen televisie, airconditioning, extra grote bedden en een opvallende designdouche in transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer. De kamers beschikken over grote ronde ramen met prachtig uitzicht.

Het design van de kamer maakt een perfecte mix tussen zakelijk en vrije tijd mogelijk. De hoge, ronde raampartijen variërend in grootte van 4 tot 8 meter, versterken het ontwerp van het hotel zowel binnen als buiten. U waant zich door het vele licht en het doordachte kleurgebruik in een loft, met spectaculair uitzicht over Amsterdam.

Het hotel beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten, zodat u kunt genieten van een comfortabel en onbezorgd verblijf.

De SKYlounge Pi met skybar, live cooking en unieke Whaletone vleugel, SKYrestaurant Pi, sfeervol dakterras voor de rokers, 6 vergaderruimten met moderne vergaderapparatuur en open haard, ook geschikt voor private dining, (Elektrische) fietsverhuur, Brizio Coffee bar op de begane grond, voldoende parkeerfaciliteiten onder en boven de grond , gratis WiFi en shuttle service.

Boardrooms van 8 tot 22 personen
De vergaderzalen voldoen aan al uw wensen voor zakelijke presentaties, board-meetings en private dinings. De zaal beschikt over comfortabele stoelen, een televisiescherm om te presenteren en faciliteiten voor videoconferencing. Door de sfeervolle open haard wordt een warme en intieme setting gecreëerd. De grote ronde ramen bieden verder veel daglicht en een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Ook op zoek naar een 32-uurs Vergaderarrangement op een Unieke Locatie in Amsterdam?

Redacteur

Comments are closed.