Nieuws

Uniek vergaderarrangement in de Bavaria Brouwerij in Lieshout

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

In het centrum van Lieshout is het Bavaria Brouwerijcafé gevestigd, een unieke en veelzijdige locatie met gratis parkeergelegenheid. Het Bavaria Brouwerijcafé beschikt over een drietal multifunctionele en sfeervolle vergaderzalen.

Mogelijkheden
Het Bavaria Brouwerijcafé biedt u de mogelijkheid tot voordelig vergaderen met onze verschillende typen (twee uurs-, vier uurs- en acht uurs) vergaderarrangementen. Natuurlijk kunt u altijd uw vergadering onderbreken en/of informeel afsluiten met een Bavaria Biertour en/of andere activiteit die het Bavaria Brouwerijcafé aanbiedt.

Deze gastvrije locatie is gevestigd op circa 15 minuten afstand van de gemeente Helmond en op 25 minuten afstand van het centrum van Eindhoven.

Bij dit ‘Uniek vergaderarrangement in de Bavaria Brouwerij in Lieshout’ kunt u uit de volgende zalen kiezen:

  • Heerenkamer: De Heerenkamer is één van de meest unieke zalen binnen het Bavaria Brouwerijcafé. Deze zaal geeft op een subtiele manier de prachtige familiegeschiedenis van de familie Swinkels weer. Verder is deze zaal prettig om te vergaderen met haar rustgevende kleurstelling.
  • Koepelzaal: De Koepelzaal heeft een grote capaciteit, en is daardoor uitermate geschikt voor de grotere feesten, kleinschalige beurs en bijeenkomsten. Zoals de naam het al verklapt beschikt deze zaal over een prachtige koepel, die voor het nodige daglicht zorgt. Verder beschikt de zaal over fraaie wandschilderingen welke de historie van Bavaria ten toon stellen.
  • Proeflokaal: Uw bijeenkomst in het Proeflokaal is iets unieks! Een authentieke, sfeervolle, inspirerende, gemoedelijke en bruisende ruimte waar al vele ideeën ontwikkeld, besproken en gepresenteerd zijn. De ruimte is ingericht als een waar Proeflokaal. U bevindt zich in een gezellige gemoedelijke sfeer met in het midden een Kompasbar, die een duidelijke stempel op de zaal drukt.

Bekijk hier alle mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan van dit ‘Uniek vergaderarrangement in de Bavaria Brouwerij in Lieshout’. Voor deze en vele andere vergaderarrangementen klik hier!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.