Nieuws

Uniek bedrijfsuitje – Drone workshop en kleiduif schieten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Boek dan nu onze Drone workshop en Kleiduif schieten arrangement. Onze vaste locatie is gelegen in Gelderland maar wij kunnen dit arrangement ook op uw locatie verzorgen. Liever een compleet verzorgd uitje? Wij maken uw arrangement graag compleet met een barbecue of buffet.

Workshop Drone
Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg en de basisvaardigheden voer je een aantal opdrachten uit. Daarnaast zullen er verschillende spellen gespeeld worden waarbij constant meerdere drones in de lucht vliegen. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone. De drones kunnen zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden.

Laser Kleiduifschieten
Met 5 speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel. Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking.

Bij dit SUPER bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Gebruik veligheidsbril
  • Gebruik oefendrones
  • Huur van de Laser Kleiduif
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Prijzen (bekers) voor het kleiduif schieten

Klik hier voor meer informatie over dit bedrijfsuitje Drone workshop en Kleiduif schieten. Of bekijk hier het totaalaanbod van bijzondere bedrijfsuitjes.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.