Nieuws

Trip van de week: Kerst Dinnershow bedrijfsfeest op de Partyboot

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Deze speciale X-Mas Fever dinnershow staat in het teken van de komende kerstdagen. Het schip is prachtig gedecoreerd in een sfeervolle kerstsfeer en door onze wervelende cast van enthousiaste entertainers wordt u meegenomen in de heerlijke en warme gezelligheid van de decembermaand. Een avond vol vermaak en uitstekend tafelen. Vanaf binnenkomst wordt u als eregast door de kapitein ontvangen. Vervolgens wacht u een compleet verzorgde en onvergetelijke avond uit!

Kom alvast in de stemming voor de Kerst
Kerst is het feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met collega’s, gezelligheid rond de kerstboom en een feestelijke afsluiting van het jaar. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en in dit plaatje past de mooie verlichte Raderstoomboot prachtig. Een mooie gelegenheid om een onvergetelijk kerstfeest te beleven.

Entertainment
Het kerstprogramma wordt ingevuld door een live band met een onuitputtelijk repertoire, van sfeervolle achtergrond muziek tijdens het diner tot ‘golden oldies’ en bovendien de nieuwste top 40-hits. Stil zitten is geen optie. Er wordt volop gedanst! Entertainers zorgen voor de vrolijke noot aan boord. De kerstman maakt het feest compleet. Heeft u een jubileum? Laat het ons weten. En maak de leukste en gekste partyfoto’s bij de Phocabby in de entreehal.

Meer informatie over deze Kerst Dinnershow op de partyboot.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze andere dinnershow tips

Redacteur

Comments are closed.