Nieuws

Training geven? Veelzijdige trainingslocatie in Berg en Dal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op slechts enkele kilometers van het gezellige centrum van Nijmegen, de oudste stad van Nederland is dit vergadercentrum gesitueerd in een oorspronkelijk landhuis, waar de hoogste standaard van gastvrijheid geldt. Met 60 sfeervolle kamers en 8 multifunctionele en luxueuze ruimtes kunt u hier uitstekend een training organiseren.

De faciliteiten
Deze locatie beschikt over 60 authentieke en sfeervolle kamers, 8 multifunctionele en luxueuze ruimtes, diverse terrassen, het Villa Restaurant en een gezellige bar.

Bij het centrum is een eigen parkeerterrein en kunt u gratis parkeren. Wilt u tijdens uw training ook even ontspannen of juist even actief bezig zijn? Dan biedt deze locatie diverse mogelijkheden. Zo staat het zwembad met sauna tot uw beschikking, kunt u gebruikmaken van een tennisbaan of kunt u de schitterende omgeving van het Rijk van Nijmegen per fiets of te voet ontdekken.

Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel
Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en men is volledig ingesteld op de uiteenlopende wensen van de gasten. Het oorspronkelijke landhuis is verbouwd tot een uniek 4-sterren vergadercentrum. De sfeervolle ruimtes beschikken over daglicht en bieden uitzicht op de bosrijke omgeving rondom het centrum. Door de stijlvolle aankleding en flexibele wanden zijn de zalen geschikt voor seminars, workshops, presentaties, trainingen of recepties.

Klik hier voor meer informatie over dit 8 Uurs Vergadering of Trainingsdag in Berg en Dal – Gelderland of bekijk het het totaalaanbod van Congreshotels op de Veluwe.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.