Nieuws

Toppers in Meerdaags Vergaderen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bent u aan de beurt om een meerdaagse vergadering te organiseren voor uw afdeling of het hele bedrijf? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Wilt u een 24-uurs vergadering of liever een 32 of zelfs 56-uurs vergadering. Misschien wilt de focus leggen op alleen vergaderen of wilt u ook werken aan de onderlinge banden door middel van leuke teambuilding of andere activiteiten.

Wat uw wensen ook zijn, het vinden van de juiste locatie kan soms een grote zoektocht zijn. Om u te helpen tijdens de zoektocht naar de juiste locatie voor uw meerdaagse vergadering hebben wij speciaal een website ontwikkeld, namelijk www.meerdaagsvergaderen.nl. Op deze website staan maar liefst 69 verschillende meerdaagse vergaderarrangementen. Om uw zoektocht snel te laten verlopen kunt u voorkeur aangeven voor het budget, de duur van uw vergadering, de provincie en eventueel zelfs de plaats.

Om u alvast een indruk te geven wil ik onderstaande arrangementen graag met u delen:

Bovenstaande arrangementen zijn slechts een greep uit ons totale aanbod van meerdaagse vergaderingen. Kijk voor het totaalaanbod van meerdaagse vergaderingen op www.meerdaagsvergaderen.nl.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.