Nieuws

Topper: Grandioos Gooisch Personeelsfeest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Personeelsfeest organiseren? GRANDIOOS! Gooisch feest beleeft u aan de kust in Egmond aan Zee! Met muzikale en hilarische optredens, een dinerbuffet en drankjes weet u op voorhand waar u aan toe bent. De avond is een verrassing maar zeker een waar spektakel!

Buffet
U en uw gezelschap worden op hilarische wijze via de rode loper onthaald in de sfeervolle Ritz, een van Zuiderduins meest chique zalen. Na een welkomstwoord en openingsdrankje, kunt u genieten van een overheerlijk (buffet)diner met smaakvolle vis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken. Uiteraard met een culinaire knipoog naar het Gooi!

DJ’s
Tijdens Grandioos Gooisch aan de kust maken verschillende artiesten hun opwachting. Maak kennis met Carel Carero, die u graag zijn nieuwe The Best of- CD laat horen, zijn moeder Carla Carero, die enkele smartlappen ten beste geeft en uw assistentie vraagt bij het Sing the Beep-spel. DJ Roderick van Amstel- in ’t Kruyt draait aan het begin van de avond swingende classy muziek. En de diva’s Gier en Gaar vertolken aan het einde van de feestavond hun grootste hits. De dansvloer wacht op u en uw gasten!

Bij dit Gooisch Personeelsfeest is inbegrepen:

  • Themafeest Grandioos Gooisch aan de kust
  • Dinerbuffet metvis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken
  • Drankjes Hollandse bar met bier, wijn en frisdrank
  • All-in concept voor 4 uur, m.u.v. de buitenlands gedistilleerde dranken

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over dit Gooisch Personeelsfeest. Of klik hier en bekijk het totaalaanbod van alle bedrijfsfeesten.

Prijs: € 69,50 p.p. | Minimum aantal personen is 80.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.