Nieuws

Top 3: Vergaderen op de Veluwe 2017

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een unieke locatie voor uw meeting? Kom naar de Veluwe en geniet van de prachtige natuur. Bekijk onze top 3 vergaderlocaties op de Veluwe in 2017.

8 Uurs Bijeenkomst – 4-Sterren locatie op de Veluwe (Nijkerk)
Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, in Nijkerk vindt u deze 4-sterren locatie met uitstekende faciliteiten om een dag te vergaderen, een training te geven of een congres te plannen. Ideaal gelegen nabij snelweg A28, die Utrecht met Zwolle verbindt, biedt het hotel een comfortabele uitvalsbasis voor gasten op zakenreis of bezoekers van het gebied.
De locatie beschikt over 13 multifunctionele zalen voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van vergadering of een intieme receptie tot een symposium of feest. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst en kunnen ook de hele organisatie uit uw handen nemen. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

Bijzondere Vergaderlocatie aan rand van Nijkerk op de Veluwe
Dit 4-sterren designhotel ligt aan de rand van Nijkerk (Gelderland), heeft 6 multifunctionele zalen, 38 suites en is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, trainingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Op minder dan 30 minuten van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn is dit een ideale, centraal gelegen, vergader- en trainingslocatie.
Alle zalen hebben een eigen thema, een combinatie van landelijk en design en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparatuur zoals een beamer en flipover. Voor uw meerdaagse vergadering is dit een perfectie locatie, mede vanwege de aanwezigheid van Hotel De Roode Schuur. Het hotel beschikt over 38 luxe suites, in 4 verschillende interieurstijlen. In Restaurant Meadows kunt u in de ochtend terecht voor een ontbijt, maar ook voor lunch, diner en/of een borrel is het een sfeervolle locatie. Het restaurant beschikt ook over een ruim buitenterras.

8-uurs vergaderarrangement – Inspirerende locatie in Voorthuizen
Deze inspirerende vergader- en eventlocatie ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwe, nabij Apeldoorn en Amersfoort. Naast 8 uur vergaderen in een prachtige vergaderruimte biedt deze vergaderlocatie ook mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten en zelfs overnachtingsmogelijkheden. Een zakelijke vergadering of een creatieve brainstormsessie? Het kan allemaal op deze sfeervolle en autentieke locatie in Voorthuizen. De locatie, gelegen aan de rand van het natuurgebied de Veluwe, zal zeker inspiratie geven om een goede meeting te houden. Vanuit de vergaderlocatie kijkt u zo de landerijen over, ook prettig om er even uit te lopen als u een frisse neus nodig heeft.

Anders vergaderen op de Veluwe? Bekijk ons ruime aanbod.

Redacteur

Comments are closed.