Nieuws

Top 3 Vergaderen in Zeeland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vergaderen Aan de kust. Goede vergader locaties, bij het strand voor inspirerende Meetings. Genieten aan de heerlijke Zeeuwse kust tijdens uw bijeenkomst. Proef de Zeeuwse kracht, waar meetings succesvol plaatsvinden. Uw vergadering organiseren in deze prachtige provincie? Bekijk hier onze Top 3 Vergaderen in Zeeland

Meerdaags Vergaderen in Zeeland – Vergaderlocatie met Allure
Deze nieuwe vergaderlocatie biedt u alles wat u maar wensen kunt. Uitstekende vergaderzalen met faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, golfbaan, wellness en natuurlijk de rust en ruimte van Zeeland. Voor een meerdaagse meeting dus een uitstekend locatie!

Review: “We hadden een 2-daagse brainstormsessie. Het was heerlijk om er even uit te kunnen lopen naar het bos, of te wandelen over het strand. Kamers prima, ook catering is prima.”

MEGA-ACTIE op een 2-daags VERGADER arrangement in Renesse
MEGA-ACTIE op een 2-daagse ZEE-SESSIE. Als u een cursus of conferentie ‘buiten de deur’ wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wél wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht.

De kamers
Het Badhotel beschikt over 50 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, kleurentelevisie, safe, telefoon, schrijftafel en kofferrek. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras.

Review: “Was prima. Lekker eten, goede bediening, prima slaapkamers.”

Vergaderen in Zeeland

2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland
Onder de duinen van Renesse ligt een prachtige vergaderlocatie waar u op 100 meter lopen op het strand staat. De locatie biedt alle faciliteiten om uitstekend te vergaderen, teamactiviteiten te doen op de locatie zelf of op het strand.

2 Moderne vergaderzalen
Resort Land en Zee beschikt over 3 moderne vergaderzalen. De zaal aan de waterzijde heeft ramen van vloer tot plafond en een eigen buitenterras. Beide zalen beschikken over alle mogelijke audiovisuele middelen en een klimaatbeheerssysteem. Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk exclusief gebruik te maken van alle vergaderruimtes inclusief het restaurant.

Vergaderen in Zeeland

Benieuwd naar het totaalaanbod? Bekijk hier alle Vergaderlocaties in Zeeland!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.