Nieuws

Top 3 Vergaderen in Schouwen-Duiveland – Zeeuws eiland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Uw volgende vergadering op een Zeeuws eiland? Een luxe vergaderlocatie op een mooie locatie, bekijk hier onze Top 3 Vergaderen in Schouwen-Duiveland

Meerdaags Vergaderen in Zeeland – Vergaderlocatie met Allure
Deze nieuwe vergaderlocatie biedt u alles wat u maar wensen kunt. Uitstekende vergaderzalen met faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, golfbaan, wellness en natuurlijk de rust en ruimte van Zeeland. Voor een meerdaagse meeting dus een uitstekend locatie!

“We hadden een 2-daagse brainstormsessie. Het was heerlijk om er even uit te kunnen lopen naar het bos, of te wandelen over het strand. Kamers prima, ook catering is prima.”

Klik hier voor meer informatie

56-uurs Vergaderarrangement in Zeeland – Vergaderen aan Zee
Deze nieuwe vergaderlocatie biedt u alles wat u maar wensen kunt. Uitstekende vergaderzalen met faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, golfbaan, wellness en natuurlijk de rust en ruimte van Zeeland.

“Voor de 3-daagse vergadering wilden we een locatie met ruime mogelijkheden. Daar heeft ter Duin zeker aan voldaan. Na de vergaderingen konden de gasten genieten van een duik in het zwembad, een beautybehandeling bij boeken, of een wandeling maken door het bos of op het strand. De kamers waren modern ingericht en ook de vergaderzaal liet niets ter wensen over. Perfect!”

Klik hier voor meer informatie

Vergaderen in Zeeland

8-uurs Vergaderarrangement aan zee
8 uur vergaderen aan de Zeeuwse Kust in Burgh-Haamstede. Deze prachtige vergaderlocatie in Zeeland beschikt over 4 zalen en 2 boardrooms met een maximum capaciteit van 250 personen.

“Vergaderzaal was mooi, vooral met het zonneterras erbij. De lunch was ontzettend uitgebreid en erg lekker. Omgeving was erg mooi, daar hebben we tijdens de breaks absoluut kennis van genomen: aanrader!”

Klik hier voor meer informatie

Vergaderen in Zeeland

Of bekijk hier eens het totaalaanbod van Vergaderen in Zeeland.

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.