Nieuws

Top 3: Vergaderen in het gezellige Brabant

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een bijzondere of veelzijdige vergaderlocatie in Noord-Brabant? Bekijk onze top 3 vergaderarrangementen in Brabant.

Bavaria Brouwerijcafé – Unieke en veelzijdige locatie
In het centrum van Lieshout is het Bavaria Brouwerijcafé gevestigd, een unieke en veelzijdige Brabantse locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, (product)presentatie, receptie, workshop, besloten diner en/of kleinschalige beurs.
Het Bavaria Brouwerijcafé beschikt over een 3-tal multifunctionele en sfeervolle vergaderzalen, allen voorzien van audiovisuele middelen. De locatie beschikt over een breed scala aan mogelijkheden en vergaderarrangementen.
Bij de locatie is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is er in de locatie een mobiel oplaadpunt voor smartphones en tablets aanwezig. Deze gastvrije locatie is gevestigd op circa 15 minuten afstand van de gemeente Helmond en op 25 minuten afstand van het centrum van Eindhoven.

Comfort Vergaderarrangement in uitstekende vergaderlocatie
Een uniek hotel, gelegen in het Brabantse Mierlo op een steenworp afstand van Eindhoven. Het hotel telt 149 kamers en suites en 15 conferentiezalen. Daarnaast beschikt de vergaderlocatie ook over De Brug Active, het grootste Sports & Health Centre van Europa met alle mogelijke fitness- en ontspanningsfaciliteiten.
Vergaderen vereist niet alleen efficiency, maar ook een goede sfeer en een goede omgeving. De medewerkers op de vergaderlocatie zorgen er op professionele en persoonlijke wijze voor dat uw bijeenkomst een succes wordt. Na de intensieve inspanning op zoek naar ontspanning? Door onze sportieve veelzijdigheid bieden wij tal van interessante workshops en clinics!

24-uurs Vergaderarrangement in de Brabantse bossen
Wilt u vergaderen in een groene omgeving? Deze vergaderlocatie is gunstig gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg in een unieke bosrijke omgeving met 21 hectare eigen grondgebied. Ongeacht de groepsgrootte en de aard van uw bijeenkomst heeft u hier mogelijkheden te over.
In en om het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf tot een succes te maken. Of het nu gaat om een productpresentatie, meeting, seminar, managementtraining of teambuildingsactiviteit, de medewerkers staan voor u klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning en extra service te bieden. Zij zorgen ervoor dat een conferentieruimte uw persoonlijke ruimte wordt.

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Brabant?

Met hartelijke groet,
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.