Nieuws

Top 3 Specials op Texel – Solex, tandem, puzzeltocht en meer!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieder uur vertrekt er een boot vanaf Den Helder naar het waddeneiland Texel. In 20 minuten bent u over en kunt u genieten van het veelzijdige eiland. Fietsen, wandelen, heerlijke strandwandelingen maken, dorpjes als De Koog of Den Burgh bezoeken. Bekijk onze Top 3 Specials op Texel want er is genoeg te beleven voor uw personeelsuitje!

Bijzonder bedrijfsuitje? Ontdek Texel!
Bent u op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje waar u nog lang over zult napraten? Neem uw collega’s dan eens mee, stap op de boot en beleef een fantastische dag op Waddeneiland Texel. Een super leuk programma, actief, cultureel, gezellig … Kortom, alles wat een bedrijfsuitje moet zijn!
Klik hier voor meer informatie

Solextour – Rondleiding – Proeverij op sien Tessels
Op het grootste Waddeneiland Texel gaat u samen met collega’s een solextour maken langs de leukste plekjes van het eiland. Tevens is er onderweg voldoende tijd om te proeven van de Texelse lekkernijen.
Klik hier voor meer informatie

Special op Texel – Bedrijfsuitje op de Wadden
Compleet dagprogramma voor groepen op het Waddeneiland Texel. Samen met uw team gaat u diverse uitdagingen aan. Van wie is de mol tot een tandemtocht. Voor ieder wat wils!
Klik hier voor meer informatie

Of bekijk hier eens voor het totaalaanbod van Best of Texel!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.