Nieuws

Top 3: Beste bedrijfsuitjes november 2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wilt u een spetterend bedrijfsuitje voor uw personeel, afdeling of collega’s organiseren? Wij hebben speciaal voor u de beste bedrijfsuitjes van vorig jaar geselecteerd. Deze bedrijfsuitjes hebben zich al meerdere malen bewezen.

Floating & Walking Dinner in Amsterdam
Varen door de Amsterdamse grachten en afstappen bij een restaurant voor een gerecht, dan weer gezellig varen en weer eten. Floating ’n Walking dinner is op een relaxte manier Amsterdam verkennen met lekker eten.

Teambuilding in de sneeuw – Bedrijfsuitje in Sauerland
Wilt u met uw collega’s, zakenparners of directie even uit de dagelijkse sleur stappen maar toch een goede meeting houden? Tijdens het teambuilding arrangement in de sneeuw heeft u een perfecte mogelijkheid om met een ontspannen sfeer een meeting in te gaan. Naast het vergaderen in een ontzettend mooie omgeving kunt u genieten van de heerlijke ski en snowboard omgeving die Winterberg biedt.

Bavaria Biertour – Gezellig teamuitje in Brabant
Ontdek samen met uw collega’s of relaties de historie van het biermerk Bavaria. Tijdens de Bavaria Biertour krijgt u uitleg over het bier zelf, maar ook over de historie van de familie en de ontwikkelingen van het merk de afgelopen jaren. Een gezellig teamuitje!

Op zoek naar meer ideeën? Bekijk onze bedrijfsfeest trends.

Redacteur

Comments are closed.