Nieuws

Top 3: Bedrijfsuitjes in Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar unieke en uitdagende bedrijfsuitjes in Amsterdam? Bekijk onze Top 3 meest geboekte bedrijfsuitjes in Amsterdam.

Zoek in teams Mister Unique
In het centrum van Amsterdam loopt Mister Unique rond. Het doel is hem zo snel mogelijk te vinden. Voordat u echter op jacht kunt gaan naar Mister Unique, moet u eerst Mister X en Mister Y vinden. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie om uiteindelijk bij Mister Unique te komen. Elk groepje krijgt een mobiele telefoon mee, een kaart van het centrum van Amsterdam met daarop ingetekende punten en een vragenformulier. De antwoorden op de vragen kunnen gevonden worden in het centrum.
Door met elkaar samen te werken kan men achter de antwoorden komen en deze antwoorden vormen samen een codewoord . De juiste code wordt via de SMS doorgegeven aan Mister X. Als het codewoord correct is wordt het steeds makkelijker om Mister X te vinden.

Beleef de Zoo Experience in Artis
Ervaar de dierentuin eens op een ‘unique’ manier! Een teamuitje dat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken. Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in Artis.

Speel Stads Monopoly met uw collega’s
Speel nu het bekende, populaire monopolyspel in het echt en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.
Het spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly bord met achterop een kaart van het centrum van Amsterdam en een mobiele telefoon. Ook krijgen ze een informatieboekje mee met daarin achtergrondinformatie over de te bezoeken plekken.
Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk plekken worden aangedaan waarvan u uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Na een uur worden onder het genot van een drankje de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden.

Met zakelijke groet,
Zakelijkuit.nl

Redacteur

Comments are closed.