Nieuws

Top 3: 32 uurs Vergadering aan Zee

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom vergaderen aan zee! Tussen de meetings door kunt u heerlijk uitwaaien aan het strand en ’s avonds overnacht u in een luxe hotelkamer. Bekijk onze Top 3 32-uurs vergaderarrangementen aan zee.

2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee
Vergaderen aan het strand in Egmond aan Zee doet u met dit 2-daags vergaderarrangement. Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand. Een schitterende 4-sterren locatie, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst. Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers en 33 zalen.

32-uurs vergaderarrangement in de Schoorlse duinen in Noord-Holland
Vergaderen in de Schoorlse duinen in Noord-Holland geeft inspiratie voor uw vergadering en deze vergaderlocatie verenigt het nuttige met het aangename. De ideale accommodatie voor succesvolle bijeenkomsten in een rustgevende en unieke omgeving. Het hotel beschikt over 9 zalen van diverse afmetingen, alle zalen krijgen volledig daglicht en zijn geheel geklimatiseerd. Ook kunt u hier draadloos internetten.

Meerdaags Vergaderarrangement in Wassenaar – 32 uurs Arrangement
Deze vergaderlocatie in Wassenaar is uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden Den Haag, Leiden en Amsterdam en ook vanuit de luchthavens Schiphol en Rotterdam Airport. Gastvrij, kleinschalig en met 27 hotelkamers en en 3 vergaderzalen kunt u uw zakelijke relaties hier uitstekend ontmoeten.

Op zoek naar een andere vergaderruimte? Bekijk ons ruime aanbod vergaderen aan het strand.

Met hartelijke groet,
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.