Nieuws

TIP voor een Groepsuitje – Workshop Drone en Kleiduif Schieten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een leuk uitje voor het volgende groepsuitje maar wilt u niet helemaal naar Gelderland komen? Dit arrangement is ook te verzorgen op uw eigen locatie. Boek nu ook deze stoere workshop Drone vliegen om daarna te gaan Kleiduif schieten.

Workshop Drone
Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg en de basisvaardighedenvoer je een aantal opdrachten uit. Daarnaast zullen er verschillende spellen gespeeld worden waarbij constant meerdere drones in de lucht vliegen. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone. De drones kunnen zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden.

Laser Kleiduifschieten
Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.

Dit groepsuitje is inclusief:

  • Gebruik veligheidsbril
  • Gebruik oefendrones
  • Huur van de Laser Kleiduif
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Prijzen (bekers) voor het kleidufschieten

Lijkt dit groepsuitje u iets? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte. Voor nog meer originele teamuitjes kijk eens op www.OrigineleTeamuitjes.nl

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.