Nieuws

Tip van de week: Teamuitje Scooter Rally door Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De Amsterdam Scooter Rally is een ware belevenis. Heerlijk zonder helm (!) scooteren door de stad, in teams opdrachten vervullen dus dat wordt flink scooteren. Geweldig uitje om eens met collega’s te doen voor een bedrijfsuitje, teamdag of afdelingsuitstapje.

De rally met verrassende en bijzondere opdrachten
Heerlijk zonder helm (!) scooteren door de stad, maar let wel op de verkeersregels! Veiligheid staat immers ALTIJD voorop!! Mede om die reden zit uw teamgenoot TomTom, DirkDirk, AnnieAnnie of JoostJoost als onmisbare navigator achterop, zodat u uw aandacht op de weg en het verkeer kunt houden. Uiteraard kunt u tegen meerprijs ook zonder duo op pad, een eigen scooter dus; u zegt het maar! Check alle checkpoints en blaas over de Wallen, scheur door de Jordaan en vlieg door het Vondelpark.

De checkpoints worden op het allerlaatste moment pas aan u doorgegeven, zodat u van tevoren nooit weet waar u uiteindelijk belandt. Wees alert! Voer verrassende en bijzondere opdrachten uit; test uw scherpzinnigheid en die van uw teamgenoten! Maar let op de tijd! Want alleen de beste én de snelste kan winnen! Vanzelfsprekend houden we tussendoor een vliegensvlugge pitsstop, met koffie en sandwiches. We hopen evenwel voor u dat de koffie niet al te heet is, want de tijd tikt door!! Het team dat de meeste opdrachten het best heeft uitgevoerd én ook nog es de snelste door de jungle van de stad is gekomen, wint de hoofdprijs!

Dit Teamuitje Scooter Rally door Amsterdam is inclusief

  • Prijsuitreiking
  • Lunchpakket
  • 1 consumptie
  • Versnapering voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Professionele begeleiding
  • Teambuilding

Benieuwd naar deze Scooter Rally door Amsterdam? Klik dan hier voor meer informatie of bekijk hier direct het totaalaanbod van Amsterdamse Bedrijfsuitjes.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.